Çubuklu İlkokulu

Vizyon: Katılımcı veli, gelişen öğretmen, araştırmacı öğrencilerle birlikte, çevreyle uyumlu, gelişen ve geliştiren bir okul olarak İlçemizin önder okulu olmak. Tüm öğrencilerimiz bir orta öğretim kurumuna girmeye hak kazansın. Öğrencilerimiz değişen ve bütünleşen dünyamıza uyum sağlayabilmek için gerekli davranış ve donanıma sahip yetişsinler. Okul toplumunun tüm bireyleri sorumluluk alsın ve sorumlulukları doğrultusunda yetki ve öncelik kullansın Öğrencilerimiz yaşadıkları toplumun sorunlarına duyarlı olsunlar, fikir ve hareketleri ile öncülük etsinler. Okul toplumunu tüm bireyleri hedeflerine ulaşmada ilkelerinden ödün vermesinler. Olumlu niteliklere sahip bir kültürümüz oluşsun ve okul toplumunun bireyleri bu kültürleri ile gurur duysunlar. Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın. Bu okul bizimdir duygusuna sahip olsun ve bunu güçlendirsin.

Misyon: Öğrencilerimize ve çevremize sevgi, saygı ortamı içinde, çağdaş ve nitelikli, milli eğitimin amaçlarına uygun, her bireyi kendi özelliklerine bağlı olarak, geliştiren, kaliteli bir eğitim-öğretim vermektir. Atatürk ilke ve inkılâpları ile donanmış, kendi gücüne güvenen, çevresi ile uyumlu ve barışık, araştırmacı ruhu gelişmiş öğrenciler yetiştirmektir. Öğrencilerimizin öğrenmeyi öğrenmesi birinci hedefimizdir. Çağın teknolojisini öğrenme ve öğretmeyi kendine amaç edinmiş, 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak, Araştıran sorgulayan, kendini rahat ifade edebilen davranış kazandırmak. Biz farklıyız. yetenekli, enerjik, coşkulu ve üretkeniz. Ülke kalkınmasına maddi ve manevi katkıda bulunma bilinç ve gücünü kazandırmak, onları geleceğin başarılı insanları olarak yetiştirmek için varız.

Başarılar:

Saatler: 08:30/ 14:00
Isınma: Soba
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Öğretmen servisi bulunmaktadır .
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://siverekcubukluilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Çubuklu İlkokulu/ Çubuklu Köyü/ Siverek/ SANLIURFA

Yerleşim Yeri - 37.386548,39.360556

Adres - Çubuklu İlkokulu/ Çubuklu Köyü/ Siverek/ SANLIURFA

Ulaşım SERVİS

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlce merkezine uzaklık 42 km dir .